simin.m

  • ۰
  • ۰

در پست امروز قصد دارم به معرفی چراغ های مودم تی پی لینک TD-W8961N بپردازم . همانطور که می دانید خاموش شدن ، چشمک زدن یا روشن بودن هر یک از این چراغ ها بیانگر مفهومی است که در ادامه پست با آن آشنا خواهید شد .
چراغ های مودم TP-Link TD-W8961N عبارتند از :
1- چراغ Power : چراغ پاور باید به صورت ثابت روشن باشد در غیر این صورت حتما در اتصال سیم ها ، پریز برق یا آداپتور دشتگاه مشکلی وجود دارد و یا مودم به کلی سوخته است .
2-  چراغ DSL : در صورتی که چراغ DSL روشن باشد به این معنی است که اتصالات فیزیکی مودم صحیح است و ارتباط با مرکز مخابراتی نیز به درستی برقرار است . در صورتی که این چراغ چشمک زن یا خاموش باشد به این معنی است که یا اختلالی در اتصالات کابل ها یا پریز وجود دارد و یا خط شما رانژه نیست .
3- چراغ اینترنت : در صورتی که چراغ اینترنت مودم شما خاموش یا قرمز باشد به معنی قطع ارتباط شما با شرکت سرویس دهنده می باشد .
4- چراغ Wi-Fi : در صورتی که مودم شما وای فای باشد چراغی به اسن Wireless یا WLAN دارد که این چراغ نشان دهنده روشن بودن وای فای دستگاه شماست .
5- چراغ WPS : این چراغ مکانیزم امنیتی برای وایرلس دستگاه شما می باشد .
6- چراغ پورت های شبکه : این چراغ نشان دهنده ارتباط فیزیکی مودم با سایر دستگاه ها نظیر کامپیوتر ، تلویزیون و ... می باشد . تعداد آن در مودم های مختلف متفاوت است اما در مودم TD-W8961N چهار پورت از شماره 1 تا 4 روی مودم وجود دارد و روشن شدن هر کدام از این 4 چراغ نشان دهنده اتصال صحیح کابل از مودم به دستگاه مورد نظر شما می باشد .
در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری در خصوص عیب یابی مودم تی پی لینک TD-W8961N از روی چراغ های مودم کسب نمایید توصیه می کنم به سایت مشاوره تلفنی اینترنت کمک مراجعه کنید :

www.internetkomak.com/a/v/آشنایی-با-چراغ-های-مودم-تی-پی-لینک-W8961N

  • ۹۷/۰۵/۱۶
  • simin mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی